Afgelopen zondag was iedereen vrolijk want we mochten weer een wedstrijdje spelen. De zon scheen en de sfeer zat er goed in toen we verzamelde op were di. Vol enthousiasme vertrokken we naar Breda want deze week stond Push op het programma.

De spanning was voelbaar, want we wisten dat dit een pittige tegenstander zou worden. De start van de wedstrijd verliep dan ook anders dan we hadden gehoopt. Push wist al in de openingsminuten een snelle strafcorner te versieren.
Hoewel we in eerste instantie de bal konden tegenhouden, was het in de rebound raak. Push maakte gebruik van de onrust en scoorde de 1-0.

Na deze vroege tegenvaller bleven we doen wat we het beste kunnen en dat is de tegenstander hoog op het veld flink onder druk zetten. Push maakte veel gebruik van hoge ballen en slaagde er zo in om de druk gedeeltelijk van hun verdediging af te halen, maar wij bleven aandringen. We veroverden de bal vaak hoog op het veld en creëerden een aantal goede kansen. Ook kregen we meerdere strafcorners, maar ondanks ons harde werken konden we het net niet vinden.

In de loop van de eerste helft kreeg Push weer grip op de wedstrijd en wisten ze nog een strafcorner te forceren. Dit keer kozen ze voor een slimme variant: de bal werd teruggespeeld naar de aangever, die met een snelle push in het dak het tweede doelpunt van de wedstrijd maakte. Het stond 2-0…

Na de rust begonnen we opnieuw met veel energie. We hielden de druk hoog en drongen voortdurend door tot in de cirkel van Push. We creëerden kansen en kregen opnieuw meerdere strafcorners. Er ontstonden dan ook een aantal chaotische situaties voor het doel van de tegenstander, maar de verdediging van Push hield stand.

Ondanks de achterstand gaven we niet op en bleven we aanvallen. Onze inzet en strijdlust waren duidelijk zichtbaar, maar Push bleef goed georganiseerd en wist onze pogingen telkens weer te keren. Uiteindelijk bleef de stand op 2-0.

Hoewel het resultaat tegenviel, kunnen we terugkijken op een wedstrijd waarin we met veel druk en kansen hebben laten zien dat we een sterk team zijn. Het ontbrekende doelpunt was frustrerend, maar het spel dat we lieten zien biedt zeker perspectief voor de komende wedstrijden.

#13
💚🧡

One thought on “Were Di vergeet het af te maken in Breda

  1. Heel fijn om te lezen dat jullie vertrouwen hebben in jullie eigen spel!
    Hou vol en blijf genieten samen.
    Hup Were Di !!!!!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *