Were Di – Wageningen: 0-0
De uitwedstrijd tegen Wageningen in de eerste seizoenshelft eindigde in een 0-1 winst voor ons maar afgelopen zondag was het weer tijd om voor de punten te strijden, dit keer op ons eigen veld. De sfeer zat er tijdens de warming-up al goed in, mede door de muziek vanaf de zijlijn.

We begonnen de wedstrijd scherp. De druk stond goed, we namen de ballen snel, waarop Wageningen nog niet klaar stond. Al na 2 minuten resulteerde onze druk in een strafcorner. De bal werd richting de lange hoek geflatst, waarbij de omhoog gestapte lijnstop van de tegenpartij de bal ongelukkig op haar voet kreeg, wederom een strafcorner. Nu zorgde een sticktackle van de eerste loop van Wageningen voor nog een strafcorner, maar ook deze keer maakten we niet af.
Het tweede kwart was het Wageningen die na twee minuten een corner wist te forceren, het schot ging naast. Het spel ging wat heen en weer maar beiden ploegen creëerden niet veel in de eerste helft.
Het begon wat meer op gang te komen in het derde kwart. Wij die een kans kregen, de bal net voorlangs de goal. Zeven minuten later doet hetzelfde zich voor aan de andere kant. Gelukkig kon de spits van Wageningen haar stick niet tegen de bal zetten. Spannend was het wel. Met drie strafcorners, een backhandschot net over en vier ballen voorlangs in de tweede helft, was het nog niet genoeg om ook daadwerkelijk een doelpunt te maken. We kwamen in de laatste minuut nog goed weg met een geslagen bal van Wageningen op de paal. Billen knijpen tot het laatste fluitsignaal.
Helaas maar 1 punt uit deze wedstrijd kunnen halen, op naar volgende week. Dan spelen we uit in Zoetermeer.