Op een zondagmiddag stond de wedstrijd tegen Zoetermeer op het programma. Op het blauwe veld van Zoetermeer werden de toeschouwers getrakteerd op een duel met een hoop mooie goals.

Al vroeg in de wedstrijd lieten we zien dat we gekomen waren om te winnen.
In het eerste kwart opende Isis de score met een benutte strafcorner, waardoor we snel op voorsprong kwamen.

In het tweede kwart slaagden we erin om, ondanks de twee groene kaarten die werden uitgedeeld, onze voorsprong te vergroten tot 0-2.
Wederom uit een strafcorner, sloeg Hanneke de bal strak in de lange hoek.
Hoewel we zeker nog meer goals hadden mogen, of misschien wel moeten maken, toonden we duidelijk aan dat we de betere ploeg waren.
We gingen daarom met een hoop vertrouwen de rust in.

Na de rust bleven we de druk opvoeren en dit resulteerde in twee veldgoals van Sophie en Noa (MA1) in het derde kwart, waardoor onze voorsprong werd uitgebreid naar 4-0.
In het vierde kwart gaven we nog meer gas en voegden we, met twee goals van Aafke en een mooie tip in van Nina nog drie goals toe aan ons totaal.
Zoetermeer kreeg nog een kans op een eretreffer, maar deze werd vakkundig door Hanneke van de lijn gehaald. Waardoor de einduitslag 0-7 in ons voordeel was.

Met deze overtuigende uitslag kunnen we met vertrouwen naar de wedstrijd tegen Voordaan uitkijken, volgende week thuis om 12:45!

Tot daar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *